(UITSTEKEND ARTIKEL !!!) … of hoe ik heb leren stoppen met me zorgen te maken over een plat patroon …

<pre>(UITSTEKEND ARTIKEL !!!) ... of hoe ik heb leren stoppen met me zorgen te maken over een plat patroon ...

(UITSTEKEND ARTIKEL !!!) … of hoe ik heb leren stoppen met piekeren over de constructie van platte patronen door het te wijzigen. Ik moet een bekentenis afleggen: ik heb nog nooit een trui plat gebreid. De eerste mouwloze top die ik maakte was in de ronde, en sindsdien heb ik nooit een dwingende reden gezien om niet al mijn truien op die manier te breien. …

(UITSTEKEND ARTIKEL !!!) … of hoe ik heb leren stoppen met piekeren over de constructie van platte patronen door het te wijzigen. Ik moet een bekentenis afleggen: ik heb nog nooit een trui plat gebreid. De eerste mouwloze top die ik maakte was in de ronde, en sindsdien heb ik nooit een dwingende reden gezien om niet al mijn truien op die manier te breien. …

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*